Varaa Uudenvuoden matka räiskyville Alpeille !!

Juhli uutta vuotta Alpeilla

Tammikuun ensimmäisen viikon matkoihin yksi ilmainen lisäpäivä !

Uusivuosi alpeilla

Aloita uusi vuosi 2023 upealla uudenvuodenjuhlalla Alpeilla! Koe vuoden ensimmäiset laskut, nauti laadukkaasta ruokailusta ja yövy mukavasti suosituimmissa uudenvuoden kohteistamme: Bad Gastein, Cervinia, Champoluc tai Saalbach.

Uutuus! Uudenvuoden viikon matka on välillä perjantai-lauantai (30.12.-7.1.).
Tämä tarkoittaa, että saat ylimääräisen täyden hiihtopäivän, kun varaat hiihtoretken uudelle vuodelle.

Vuoden ensimmäiset käännökset

Juuri valmistetut rinteet, lyhyemmät jonot ja pitkät laskut. Mikään ei voita vuoden ensimmäistä laskupäivää. Tammikuun alussa lumi on yleensä kylmimmillään ja suurimpien lumisateiden mahdollisuus on suurin.

Kupliva uudenvuoden keitto

Jätä kaikki uudenvuoden huolet kotiin ja istu kauniisti katettuun pöytään. Uudenvuodenaattona hotelleissamme tarjoillaan mukava ja maukas uudenvuoden menu, jossa on useita hyviä ruokia ja kuplivia juomia.

Suosituimmat uudenvuoden hotelliit

Hotel Salzburger Hof****+

Bad Gastein, Itävalta
– Lento m/p, sis. matkatavaran
– Majoitus useamman hengen huoneissa
– Aamiaisbuffet joka päivä
– 7 viiden ruokalajin illallista, mukaan lukien uudenvuoden illallinen
– Opaspalvelu
– Yhteislaskettelu

Hotel Marmore****

Cervinia, Italia

Hotel Breithorn****

Champoluc, Italia

Pension Schipflinger***

Saalbach, Itävalta
.

Tutustu ja varaa heti !! »

Lomat ja lennot

Alppien parhaat After-ski kohteet – Katso Afterski kuvat

After-ski Alpeilla

Alppien paras afterski!

Alppien paras After-ski

Kokonaisen laskettelupäivän jälkeen seuraa – afterski tietenkin! Alppimatkojen ulkomailla olevat experttimme, oppaat ja asiakkaamme ovat nyt tehneet listan Alppien parhaimmista afterskipaikoista. Onko sinun suosikkisi listalla?

1. St Anton – Itävalta

After-ski St. Anton

Aloitamme legendaarisesta St Antonista. Täällä on todella vauhdikas huvielämä, monen mielestä Alppien paras. Kolmea suurta afterskipaikkaa; Mooserwirt Krazy Kanguruh ja Taps ei kannata kiertää kaukaa vaan näissä kannattaa vierailla lomaviikkosi aikana St Antonissa.

.

2. Val Thorens – Ranska

After-ski Val Thorens

Ranskassa osataan myös. Val Thorens on täynnä vauhdikkaita baareja, ravintoloista ja klubeja. Kuuluisin ja paras afterski on tunnetussa La Folie Doucessa jonka 700 m2 kokoisella tanssilattialla, ulkona, keskellä rinnettä, kukaan ei ole paikallaan vaan kaikki tanssivat hyvän musiikin tahdissa.

.

3. Ischgl – Itävalta

After-ski Ischgl

Huippumodernissa Ischglissä on tirolilainen kuuluisa ja sykkivä afterski jonne tullaan kaikkialta maailmasta. Hiihtoalueella järjestetään suuria bileitä ja konsertteja joissa on ollut esiintymässä mm. Bob Dylan, Rihanna, Katy Perry, Elton John ja moni muu.

.

4. Bad Gastein – Itävalta

After-ski Bad Gastein

Bad Gasteinissa on hyvä tarjonta vauhdikkaita baareja joihin mennä nauttimaan kylmää vaahtoavaa pitkän laskettelupäivän jälkeen. Keskustassa sijaitseva Silver Bullet on suosituin paikka jossa on afterskillä elävää musiikkia ja kuuluisia vierailevia tähtiartisteja.

.

5. Cervinia – Italia

After-ski Cervinia

Cerviniassa iloista afterskitä vietetään niin alhaalla kylässä kun rinteessäkin. Cervinian suurin aurinkterassi on LOVE joka on Cretazhissin yläasemalla. Täällä nautit virkistävän juoman hyvän elävän musiikin ja DJ -musan tahdissa.

.

6. Canazei – Italia

After-ski Canazei

Erilainen mutta hieno afterski on tarjolla nautiskelijoille ja aurinkoa rakastaville upeassa Canazeissa. Kylässä ja rinteissä on hienoja terassibaareja joissa nautitaan Aperolista, viineistä, Birra Moretista, kinkuista, juustoista ja muista paikallisista herkuista.

.

Tutustu After-ski kohteisiin ja varaa matka »

Lomat ja lennot

Aloita joulunaika viikonlopun pikkujoulumatkalla Bad Gasteinissa

Lähde Pikkujoulumatkalle Bad Gasteiniin

Varaa muistettava pikkujoulumatka Itävallan Bad Gasteiniin. Vietä pidennetty viikonloppu ystävien kanssa, opiskelijaporukalla, työporukalla tai itsekseen.

Pikkujoulu Bad Gastein 2022

Alppimatkojen suositut joulujuhlamatkat Bad Gasteiniin ovat täydellinen miniloma perheelle, kaveriporukalle tai jollekulle, jota rakastat. Nauti lumisista talvimaisemista, kauden ensimmäisistä laskuista, Salzburgin joulumarkkinoista ja palkitun tv-kokin Fredrik Erikssonin kokoamasta joulupöydästä.

Tämä sisältyy aina pikkujoulumatkoihin

– Suorat lennot m/p sis. matkatavaran
– Kaksi tai kolme yötä valitussa hotellissa
– Suuri aamiasbuffet
– Yksi tai kaksi illallista
– Laaduas jouluateria Hotel Salzburger Hoffissa
Alkaen 345 € / henkilö

STS Alppimatkat järjestää joulukuussa pikkujoulumatkoja suosittuun Bad Gasteinin kylään Itävallassa. Voit lähteä joko 2 tai 3 yön matkalle ja majoittua joko Hotel Salzburger Hofissa, Hotel Postissa, Hotel Eden Rockissa tai viihtyisässä Hotel Giselassa.

Tutustu ja varaa pikkujoulumatka »

Lomat ja lennot

Kuusi suosikkikohdetta Alpeilla – Lähtisitkö oppaaksi Alpeille?

Alppisuosikit

Kuusi suosittua kohdetta Alpeilla. Kun varaat matkan STS Alppimatkoilta on sinulla avoin kauppa 31.8. saakka

Kuusi suosittua kohdetta Alpeilla

Matkustatko Italiaan tai Itävaltaan, tulet kokemaan kilometrien pituiset rinteet, hyvät offarit ja vauhdikkaan after-skin – meillä on varmasti kohteet jotka täyttävät nämä kriteerit. Nämä kuusi upeaa kohdetta Alpeilla soveltuvat niin perheille kuin kaveriporukoille!

St Anton

Yli 300 km hoidettuja rinteitä, maailmanluokan afterski ja legendaariset offarit ovat täällä odottamassa laskettelijoita jotka rakastavat Alppeja.

All Inclusive alk. 1295 € »

Canazei

Canazeissa palvotaan vuoria ja aurinkoa, tänne tullaan nauttimaan maagisesta laskettelusta, hyvästä ruoasta ja vielä paremmista viineistä.
.

Katso ”Avoimet työpaikat”
Lähde oppaaksi alpeille
.

Madonna di Campiglio

Talven suuri uutuus tarjoaa leveitä carvingrinteitä, suuren määrän ravintoloita ja Alppien kauneimpia vuorenhuippuja.

All Inclusive alk. 1395 € »

Val Gardena

Dolomiittien sydämessä, maailman suurin hiihtoalue, 1200 km rinteitä ja 450 hiihtohissiä. Val Gardena on perheiden suuri suosikki.

All Inclusive alk. 1595 € »

Ischgl

Tänne tullaan kaikkialta maailmasta. Loistavaa hiihtoa sekä merkityillä rinteillä että offareilla ja kylässä huvielämä sykkii myöhäiseen yöhön.

All Inclusive alk. 1645 € »

Lech-Zürs

On luxushiihtokohteita ja sitten on Lech-Zürs. Kaikki on hyvin korkealuokkaista laskettelusta huvielämään ja edelleen gourmetravintoihin.

All Inclusive alk. 2295 € »

Varaa talven paras viikko »

Lomat ja lennot

Viimeiset matkat Alpeille kesällä

Varaa viime hetken matka

Viimeiset matkat Alpeille kesällä

Viimeiset kesämatkat alpeille

Kesäloma Alpeilla on hieno tapa rentoutua. Haluatko vaeltaa, pyöräillä, pelaa golfia tai vain nauttia hyvästä ruoasta ja Alppien kauniista luonnosta – meillä on jokaiselle jotakin. Vielä rajoitetusti paikkoja jäljellä tänä kesänä Bad Gasteiniin ja Cerviniaan alk. 495 € / henkilö.

Varaa viime hetken matka »

Lomat ja lennot

Ischgl – Talven suuri uutuus itävallan Alpeilla

Laskettelemaan Ischgeliin ensi talvena

Ischgl on taas STS Alppimatkojen ohjelmassa! Varaa oma lomasi nyt ja pääset valitsemaan mieluisesi hotellin ja matkaohjelman!

Ischgl laskettelumatkat varattavissa

Huippumoderni hiihtojärjestelmä, upeaa laskettelua ja maailmankuulu afterski. Itävallan Tirolissa sijaitseva huippukohde on taas ohjelmassamme. Tänne tullaan ympäri maailman laskettelemaan sekä rinteissä että offareilla mutta myös nauttimaan sykkivästä kylästä.

STS Alppimatkoilla on avoin kauppa 31.8.2022 saakka.

Kenelle Ischgl soveltuu?

Aloittelija ****
Kokenut ****
Offpist *****
Perheystävällinen ****
Ruoka & huvi *****

Laskettelu

Ischglissä on yksi Alppien moderneimmista hissisysteemeistä. Rinnekilometrejä on yhteensä 240 km ja varmasti jokaiseen makuun, leveitä ja pitkiä sekä lyhyitä ja jyrkkiä. Kaikille jotka pitävät pehmeästä lumesta rinteiden ulkopuolella, heille on Ischgl myös oiva valinta.

Ruoka & huvit

Ischgliä kutsutaan Tirolin parhaaksi menopaikaksi. Kylä on suuri ja rientoja on joka makuun. Haluatko ehkä vain nauttia hyvästä schnitzelitä paikallisessa itävaltalaisesta ravintolassa tai lasin hyvää Rieslingiä kivassa viinibaarissa tai tanssia pöydällä aamuun saakka. Kaikkea tätä on Ischgl.

Tutustu Ischgeliin ja varaa matka »

Lomat ja lennot

Kesän viime hetken matkat Alpeille ovat nyt myynnissä

Viime hetken matkat Alpeille

Varaa viime hetken matka kesäisille Alpeille.

Kesän viimeiset matkat Alpeille

ulevana lauantaina saapuvat kesän ensimmäiset asiakkaamme Alpeille nauttimaan hienoista vaelluksista, aktiviteeteista ja retkistä. Haluatko myös sinä kokea Alpit kesällä? Meillä on vielä hieman paikkoja jäljellä kesällä Bad Gasteiniin ja Cerviniaan alk. 545 € / henkilö.

Varaa viime hetken matka

Bad Gastein – Hotel Gisela – alk. 545 €
Cervinia – Hotel Breithorn – alk. 595 €
Bad Gastein – Hotel Salzburger Hof – alk. 945 €
Cervinia – Hotel Marmore – alk. 895 €

Perheviikot Bad Gasteinissa!

Alppimatkojen perheviikot Bad Gasteinissa ovat hauskojen aktiviteettien täyttämät aamusta iltaan. Kolmen vauhdikkaan päivän aikana mm. huuhdomme kultaa, lähdemme jännittävälle murmelisafarille ja meillä on myös päivä kokonaan ilman vanhempia. Perheviikkomme on tarkoitettu perheille joissa lapset ovat max. 13-vuotiaita.

Kats myös äkkilähdöt

Varaa viime hetken matka »

Lomat ja lennot

Pikkujoulumatka Bad Gasteiniin 2022 – alk. vain 385 €

Pikkujoulu Bad Gasteinissa

Joka vuoden kohokohta on Pikkujoulun vietto Itävallan huippusuositussa Alppikohteessa Bad Gasteinissa !!

Vuoden 2022 pikkujoulumatkat Bad Gastein

Alppimatkojen Suositut pikkujoulumatka Bad Gasteiniin on mainio miniloma perheille, kaveriporukoille tai ehkä jollekin jonka haluat yllättää. Nauti upeista talvimaisemista, ehkä kauden ensimmäisestä hiihtopäivästä ja pikkujouluillallisesta, jonka tulet muistamaan pitkään.

Kaikki tämä sisältyy aina pikkujoulumatkoihin

• Lennot m/p sis. matkatavaran
• Majoitus 2 tai 3 yötä valitussa hotellissa
• Suuri aamiaisbuffet
• 1 tai 2 illallista
• Yksi suuri jouluillallinen

.

Hotel Salzburger Hof””+

Pikkujoulu hotelli Salzburger Hof


• Lennot m/p sis. matkatavaran
• Kaksi yötä hotellissa
• Suuri aamiaisbuffet
• Maukas pikkujouluillallinen
• 5-ruokalajin illallinen
• Pääsy kylpyläosastoille

Hinta alk. 495 € »
.

Vuoden parhaat bileet!

Kyllästyttääkö jokavuotinen stressi pikkujoulujen järjestämisestä? Anna meidän tehdä se puolestasi ja lähde kanssamme juhlistamaan pikkujouluja Alpeille! Bad Gasteinissa takaamme parhaimmat ja ikimuistoisimmat juhlat sinulle ja kollegoillesi, kavereillesi tai perheellesi.

.

Hotel Eden Rock”’+

Pikkujoulu Hotelli Eden Rock

• Lennot m/p sis. matkatavaran
• Kaksi yötä hotellissa
• Suuri aamiaisbuffet
• Maukas pikkujouluillallinen
• 3-ruokalajin illallinen

Hinta alk. 385 € »
.

Nauti kauden ensimmäisistä laskuista

Laskettelu on itsestäänselvyys Bad Gasteinissa, josta löydät jopa 210 rinnekilometriä ja 1500 korkeusmetriä. Hyvin hoidetut rinteet ovat tähän aikaan melkein tyhjillään ja sijaitsee kivenheiton päässä hotelleiltamme.
.

Varaa pikkujoulumatka Bad Gasteiniin »

Lomat ja lennot

Sauze d’Oulx – Nyt voit varata talven hiihtomatkasi Italian Sauze d’Oulxiin

Sauze d’Oulx

Sauze d’Oulx tarjoaa unohtumattoman hiihtokokemuksen hienossa ympäristössä!

Sauze dOulx, Italian Alpit

Nyt voit varaa ensi talven hiihtomatkasi ihanaan italialaiseen huippukohteeseen Sauze d’Oulxiin. Kohde on tunnettu monista aurinkotunneistaan ja suuresta hiihtoalueestaan. Viihtyisässä kylässä on monia kodikkaita viinibaareja ja ravintoloita.

STS Alppimatkoilla on avoin kauppa 31.8.2022 saakka.

Kenelle Sauze sopii?

– Aloittelija ++++
– Kokenut ++++
– Offpist +++
– Perheystävällinen ++++
– Ruoka & huvi +++++

Laskettelu

Sauze on osa yhdestä Alppien suurimmista hiihtoalueista, 400 rinnekilometriä ja 92 hiihtohissiä. Loistavan rinnelaskettelun lisäksi alueella on erinomaiset offarimahdollisuudet. Korkein hiihtoalue 2 823 metriä ja suurin korkeusero jopa 1 483 metriä.
.

Ruoka & huvit

Sauzessa on pysähtynyt ja pittoreskinen tunnelma. Viihtyisässä kylässä on hämäriä viinibaareja, vauhdikasta meininkiä pubeissa ja aurinkoisia terasseja. Mikäli rakastat hyvää ruokaa ja loistavia ranskalaisia viinejä on Sauze lomakohteesi ensi talvena.
.

Italian Sauze d’Oulxiin »

Lomat ja lennot

Juuri nyt saat 100 € alennusta/henkilö kaikista kesä- ja vaellusmatkoista Cerviniaan viikoilla 28-37.

Italian kesäunelma

100 € alennusta Cerviniaan. Koskee kesä- & vaellusmatkoja viikoilla 28-37

Kesä-alennus Cerviniaan

Haluatko aktiivilomalle vaeltamaan ja jolla on adrealiinin täyttämiä aktiviteetteja ja vastapainona täydellistä rentoutumista samaan aikaan. Mikäli vastaus on kyllä, italian Cervinia on täydellinen valinta. Yli 200 km vaellusreittejä, upea ruokakulttuuri, paljon hienoja retkiä ja aktiviteetteja kaikille.

Anna koodi:CER-100

Hotel Marmore****

Hotelli Marmore Cervinia
– Suorat lennot m/p, laukku sisältyy
– Majoitus 2-hengen huoneessa
– Suuri aamiaisbuffet joka aamu
– Matkaoppaan palvelut
Matkusta alk. 935 €

Hotel Breithorn***

Hotelli Breithorn Cervinia
– Suorat lennot m/p, laukku sisältyy
– Majoitus 2-hengen huoneessa
– Suuri aamiaisbuffet joka aamu
– Matkaoppaan palvelut
Matkusta alk. 595 €
.

100 € alennusta Cerviniaan »

Lomat ja lennot