Alppien kesämatkat, vain 4 päivää jäljellä jotta hyödynnät merkittävät alennukset

Kesäksi Alpeille

Hyödynnä Alppimatkojen kesän alennuskoodi, aikaa jäljellä vain neljä päivää !!

kesäloma alpeilla

STS Alppimatkojen kesämatkat Alpeille ovat täynnä kokemuksia, aktiviteetteja, uutuuksia ja nyt myös matkaehdot antavat turvaa. Kun varaat 31.3. mennessä saat 80 € alennusta/henkilö kaikilla matkoilla kesä- , elo- ja syyskuussa. Ja kun varaat 30.4. mennessä niin kaikki ruokailut sisältyvät hintaan kun valitset majoituksen johonkin Alppimatkojen omista hienoista hotelleista.

HYÖDYNNÄ ALENNUSKODI: ALPPI-80

Turvallinen kesä Alpeilla
Jotta tuntisit olosi 100% turvalliseksi matkasi suhteen Alpeille ensi kesänä Alppimatkat antss sinulle mahdollisuuden muuttaa matkan lähtöpäivää viimeistään 30 vrk ennen matkan alkua. Voit muuttaa lähdön jollekin toiselle viikolle kesällä 2021 tai siirtää matkan kesälle 2022.

Koe Bad Gastein Itävallassa

Vaellusmatkat uusilla ohjelmilla
Alppimatkat on lisännyt vanhoihin tuttuihin vaellusohjelmiin uusia ja parempia reittejä, joten Alppivaellus ja Alppivaellus Plus ovat nyt parempia kuin koskaan!

Bike & Hike nyt usealla viikolla
Viime kesän huippusuosittu uutuus Bike & Hike on tehnyt paluun ja järjestetään taas ensi kesänä! Tämän viikon aikana pääsemme kokemaan Gasteiner-laakson kauneimmat paikat sekä jalan, että pyörän satulalta.

Yogamatkoja raikkaaseen Alppi-ilmaan
Avarra mieltä ja kehoa ja lähde aktiiviselle joogamatkalle. Asiantuntevan joogaohjaajan kanssa vaellamme, joogaamme, meditoimme, käymme luennolla ja nautimme terveellisestä ruoasta.

Kolmen päivän vaellus
Vapaampi vaellusohjelma sinulle joka haluat nauttia enemmän Bad Gasteinista omin päin. Vaellat oppaan kanssa kolme päivää ja muiden päivien ohjelman valitset itse; Pyöräile, pelaa golfia tai kylve kuumissa lähteissä.

Lue lisää ja varaa »

Lomat ja lennot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *