Alppien Pikkujoulumatkat nyt myynnissä! Matkoja rajoitetusti VARAA HETI !!

Pikkujoulu Alpeilla

Juhli pikkujouluja lumisessa Bad Gasteinissa !

Pikkujoulumatkat Bad Gasteiniin

Kun vuosi alkaa lähentyä loppuaan, on aika taas pikkujoulujen! Vältä pikkujoulujuhlien järjestelystressi ja varaa ikimuistoinen pikkujoulumatka Itävallan Bad Gasteiniin. Vietä pidennetty viikonloppu ystävien kanssa, opiskelijaporukalla, työporukalla tai itsekseen!

Kaikki tämä sisältyy aina pikkujoulumatkoihin

– Lennot m/p sis. matkatavaran
– Majoitus 2 tai 3 yötä valitussa hotellissa
– Suuri aamiaisbuffet
– 1 tai 2 viiden ruokalajin illallista
– Yksi suuri jouluillallinen

Vuoden parhaat bileet!

Kyllästyttääkö jokavuotinen stressi pikkujoulujen järjestämisestä? Anna meidän tehdä se puolestasi ja lähde kanssamme juhlistamaan pikkujouluja Alpeille! Bad Gasteinissa takaamme parhaimmat ja ikimuistoisimmat juhlat sinulle ja kollegoillesi, kavereillesi tai perheellesi.

Matkan kohokohta

Tunnettu Salzburger Hofin suuri 72 ruokalajin joulupöytä on jokaisen joulun ”must”! Joulupöydän lisäksi muina iltoina tarjoilemme maukkaan 5-ruokalajin illallisen ja tietysti myös runsaan aamiaisen jokaisena aamuna.

Salzburgin tunnelmalliset joulumarkkinat

Lähde mukaan päiväretkellemme perinteisille joulumarkkinoille Mozartin kotikaupunkiin Salzburgiin. Tämä uskomattoman kaunis barokkikaupunki on täynnä historiaa, kulttuuria ja joulun herkkuja!

Nauti kauden ensimmäisistä laskuista

Laskettelu on itsestäänselvyys Bad Gasteinissa, josta löydät jopa 210 rinnekilometriä ja 1500 korkeusmetriä. Hyvin hoidetut rinteet ovat tähän aikaan melkein tyhjillään ja sijaitsee kivenheiton päässä hotelleiltamme.
.

Katso ja varaa heti ! »

Lomat ja lennot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *