Laskettelu ja hiihto-opas Italian Canazei. Varaa loma Italian Alpeille Canazeihin

Canazei Italia

Canazei, alppihiihtäjille ja nautiskelijoille! Canazei, Italian Alpit, suuri lasketteluopas

Canazei Alppiopas

Valtavan pitkiä rinteitä, 300 aurinkopäivää vuodessa ja maailman suurin hiihtoalue. On monta hyvää syytä lähteä Canazeihin talvella. Tänne saapuvat hiihtäjät joka puolelta maailmaa nauttimaan dolomiittien upeasta hiihdosta, hyvästä ruoasta ja vielä paremmista viineistä.

Lue lisää ja varaa

.

Laskettelu

Canazei on osa maailman suurinta hiihtoaluetta, Dolomiti Superskitä. Alueella on 1 200 km rinteitä eli todellakin jokaiselle jotakin. Canazei on tunnettu pitkistä ja hyvin hoidetuista rinteistään. Alueella on kaikkiaan 450 hiihtohissiä.

Ruoka & huvit

Canazei on Südtirolissa, rinteissä ja kylän kaduilla huomaat että elämä on osittain vauhdikasta Itävaltaa ja osittain kaunista Italiaa. Täällä voit tilata tyrolerschnitzelin ja nauttia sen kanssa hyvää italialaista, paikallista viiniä. Afterski on rento, se vietetään aurinkoisella terassilla tai viihtyisässä viinibaarissa.

Canazei rinnekartta

Canazei rinnekartta

Oppaan vinkki!

• Sella Ronda on maailmankuulu 42 km pitkä hiihtoretki joka kiertää valtavan Sella -vuoren.
• Lähde mukaan opastetulle kokopäiväretkelle Cortinaan ja Hidden Valleyhyn.
• Mitä on viikko ilman viininmaistajaisia Italiassa. Joka viikko järjestämme viininmaistajaiset viihtyisässä Valentinin viinibaarissa.

Matkusta turvallisesti kanssamme
Kun varaat valmismatkan STS Alppimatkoilta voit tuntea olosi turvalliseksi. Otamme 100% vastuun että matka onnistuu alusta loppuun. Noudatamme Yleisiä Matkapakettiehtoja ja meillä on vakuus Kilpailu- & Kuluttajavirastossa.

TUTUSTU JA VARAA !! »

Lomat ja lennot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *