Varaa Aktiiviloma kesäisessä Cerviniassa Italiassa jopa yli 300 euron alennuksella

Aktiiviloma Alpeilla

Kesän upeat kokemukset odottavat Italian Alpeilla Cerviniassa!

Aktiiviloma Cerviniassa

Italian korkeimmalla sijaitseva alppikylä Cervinia sijaitsee kauniiden vihreiden ja vehreiden laaksojen välissä jota ympäröivät valtavat vuorenhuiput. Alueella on yli 200 km vaellusreittejä, kesähiihtoa, hienot pyöräilyreitit ja Italian korkeimmalla olevat golfkenttä jonka lisäksi lähellä Aostassa on muitakin kenttiä.

Varaa ajoissa ja säästä jopa 330 €

Kun varaat matkasi Hotel Marmoreen 31.3.2021 mennessä niin kuusi 4-ruokalajin illallista sisältyy hintaan ja mikäli varaat vaelluspaketin niin saat myös viisi lounasta – arvo yhteensä 250 €. Ja kun varaat 31.3.3021 mennessä niin saat vielä ylimääräisen ennakkovaraajan edun 80 € matkoista kesä- elo- ja syyskuussa.

ALENNUSKOODI: KESÄ-80

Hotelli Marmore, Cervinia

ALENNUSKOODI: KESÄ-80

Hotelli Marmore, baari - Cervinia

Matkan voi muuttaa tai perua vielä 30 vrk ennen lähtöä.

Hotelli Marmore, huone - Cervinia

Cervinia aktiviteetteja

– Kiipeilyä
– Tennistä
– Uintia
– Jäätikkölaskettelua
– Mountain Bike vuoristopyöräilyä
– Golfia
– Opastettua vaellusta

Aktiviteetteja ja retkiä

Joka puolella solaa on suuri valikoima erilaisia aktiviteettejä kesällä; mountain biking, tennistä, golfia ja kesähiihtoa aurinkoisella Plateau Rosan jäätiköllä (3 500 m). Mikäli haluat nähdä enemmän Italiaa, lähde opastetuille retkillemme Torinoon, Comojärvelle tai Les Crêtesiin jossa viininmaistelu on kohokohta.

Keittiö josta saat enemmän makuja

Italialainen keittiö kuuluisa yksinkertaisista mutta tuoreista raaka-aineista. Cerviniassa kaikki raaka-aineet tulevat tuoreina paikallisilta kasvattajilta lähialueilta Aostanlaaksosta tai Piemonten alueelta. Kun vielä olet kiinnostunut paikallisista viineistä niin lopputulos on täydellinen.

Vaellusmatkat oppaan johtamana

Cerninia on vaellusparatiisi kesällä. Luontotarjoaa upeat vaellusmaastot joiden varrella on kristallinkirkkailta alppijärviä ja hiljaisia metsiä. Meillä on suuri opastettu vaellusohjelma joka soveltuu kaikille.

Teemamatkat Alpeille

Teemamatkamme antavat sinulle parhaan tavan yhdistää samalla viikolla kaiken sen minkä Cervinia tarjoaa. Lähtökohta on opastetut vaellukset joihin voit yhdistää golfia, e-mountainbiking tai kesähiihtoa.

Tutustu täällä Cerviniaan »

Lomat ja lennot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *