Varaa ALL INCLUSIVE matka talven Alppikohteisiin ja hyödynnä 100 € ennakkovaraajan alennus!

Alppimatkat All Inclusive

100 € ennakkovaraajan alennusta talven 2020/21 matkoista. Tarjous on voimassa viikoilla 2-5 ja 11-14. Avoin kauppa kaikilla hiihtomatkoilla 31.8. saakka.

Alppimatkat All-Inclusive
*Aamiaiset ja kolmen ruokalajin illalliset 6 iltana sisältyvät hintaan.
.

Alppimakat ALL INCLUSIVE

All Inclusive on Suomen eniten myyty hiihtomatka etelä-Euroopan Alpeille. All Inclusive pakettiin sisältyy edestakaiset Alppimatkojen tilauslennot, majoitus laadukkaassa hotellissa, joista usea on STS Alppimatkat omistama, puolihoito sekä hissiliput.

N. 85% Alppimatkojen asiakkaista ostaa talvikaudella lähes kaiken sisältävän All Inclusive -paketin ja säästää siten kaikki erikseen ostettuun matkaan verrattuna jopa 100 – 300 euroa, kohteesta ja majoituksesta riippuen.

Nyt on aika varata talven hiihtomatka Alpeille ja kun varaat ajoissa, pääset valitsemaan itsellesi sopivimman ajankohdan ja majoituksen parhailta paikoilta.

Valittavanasi on 15 lumivarmaa huippukohdetta ja 130 laadukasta hotellia. Nyt myös aurinkovarma uutuus; Le Grand Serre Chevalier Ranskan Alpeilla.
.

Avoin kauppa – sinun turvasi

STS Alppimatkat haluaa, että tunnet 100 prosenttista turvaa kun varaat matkasi Pohjoismaiden suurimmalta Alppimatkojen järjestäjältä. Tämän takia Alppimatkat tarjoaa Avoimen kaupan kaikista varatuista hiihtomatkoista. Tämä tarkoittaa että voit perua tai muuttaa matkaasi kuluitta 31.8.2020 saakka.
.

Tutustu ja varaa All Inclusive Alpeille »

.

Lomat ja lennot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *