Matkatoimisto MatkaVekan lomatarjontaa


KOTI-KENTÄT
Helsinki
Joensuu
Jyväskylä
Kajaani
Kemi-Tornio
Kokkola-Pietarsaari
Kuopio
Kuusamo
Lappeen-ranta
Oulu
Pori
Rovaniemi
Savonlinna
Seinäjoki
Vaasa

Matkavekka lomalennot kotikentiltä
Matkavekan lomavalikoimassa: rantalomat, kiertomatkat, Viron kaupunki- ja kylpylälomat, LEGOLAND-matkapaketit, lento+hotelli-omatoimimatkat, erikoisristeilyjä ja golf-matkoja!

MatkaVekan lomakohteet

Lomakohteet saattavat vaihtua, uusia tulee ja joitakin saattaa poistua valikoimasta, mutta täältä näet aina kaikki tämän hetken kohteet

Alankomaat

Alankomaiden pääkaupunki Amsterdam on MatkaVekan kaupunkilomakohde Hollannissa. Se on eräs kaikkein suosituimmista lomakohteista koko Euroopassa, eikä syyttä.

Arabiemiirikunnat

Arabiemiirikunnat sijaitsee Arabian niemimaan itäosassa ja ulottuu paikoittain Omaninlahdelle ja Persianlahden etelärannikolle.

Bulgaria

7. vuosisadalla perustettu Balkanin niemimaan itäosan Kaakkois-Euroopassa kattava Bulgaria on yksi Euroopan vanhimmista valtioista.

Englanti

Englanti on nimetty maailman toiseksi parhaaksi turistikohteeksi vuonna 2020 "ajattomien aarteiden" vuoksi. 17 Unescon 25'stä maailmanperinto-kohteesta on Englannissa!

Espanja

Espanja Kanariansaarineen on ollut 1960- ja 1970-luvuista lähtien huippusuosittu lomakohde, etenkin eurooppalaisille turisteille, mutta myös lomailijoille ympäri maailman.

Italia

Yli 60 miljoonaa turistia vierailee vuosittain Italiassa, pääosin rikkaan kulttuurin, keittiön, historian, muodin ja taiteen, upeiden rantojen ja korvaamattomien muinaismonumenttien vuoksi.

Kreikka

Kreikka, tuo demokratian ja länsimaisen sivilisaation kehto, hurmaa vuosittain miljoonia turisteja antiikin historiallaan ja Egeanmeren ikisuosituilla turistisaarillaan.

Kroatia

Matkavekka järjestää lomamatkoja Kroatian eteläosassa sijaitsevan Dubrovnikin rannikolle, Splitin suosittuun kaupunkiin sekä pohjoisessa, lähellä Italiaa sijaitsevalle Istrian niemimaalle.

Kypros

Kypros, tuo romanttinen Afroditen saari, tarjoaa vierailijalle loputtomat lämpimät aurinkoiset päivät ja monimuotoiset rannat, jotka 10.000 vuoden rikkaan kulttuurin kanssa ovat tehneet siitä yhden suosituimmista ympärivuoden lomakohteista.

Malta

Yli 7000 vuoden historian omaava Malta, elinvoimaisine kaupunkeineen ja kylineen on yksi Välimeren houkuttelevimmista ja monimuotoisimmista kohteista.

Marokko

Marokon hallitus on viime vuosina panostanut maan turismiin valtavasti ja saanut aikaan huokean ja turvallisen lomakohteen, joka keskittyy maan rannikkoon, kulttuuriin ja historiaan.

Norja

Norjan pääkaupinki Oslo on erinomainen kohde viikonloppulomalle. Raikkaan ja maanläheisen Oslon hotellit sijaitsevat kävelymatkan päässä nähtävyyksistä.

Portugali

Portugali, kultaisia lomarantoja, golfkeitaita ja aurinkoista laatulomaa. Portugalin "ikuisen kevään saari" Madeira on tekemistä ja ihmeitä täynnä.

Ranska

Matkavekan romanttisen Ranskan kohteita ovat hurmaava "Valojen kaupunki" Pariisi ja Nizza, tuo ylellinen kaupunki Ranskan Rivieralla. Kaupunki- ja rantalomia Euroopan sydämessä.

Saksa

Saksan Berliiniin on tarjolla Matkavekan omatoimisia lento+hotelli-lomapaketteja. Valitse itse matkasi kesto, lähtöpäivä ja hotelli - loma juuri siten ja silloin kuin se sinulle parhaiten sopii.

Tanska

Skandinaavinen kaupunkiloma Kööpenhaminassa tai koko perheen LEGOLAND® lomapaketti Tanskan kuningaskunnassa (LEGOLAND® 2020 kesämatkat on valitettavasti peruutettu koronatilanteen takia).

Thaimaa

Paikallisen hienoston lomakohteena jo 1900-luvun alkupuolelta suosima, upean hiekkarannan, erinomaiset palvelut ja houkuttelevan paikallisen elämänmenon pikkukaupunki Hua Hin on "hymyn maa" Thaimaan vanhimpia rantalomakohteita.

Tšekki

Lähde virkistävälle viiden päivän ja kolmen yön kaupunkilomalle Tšekin tasavaltaan ja sen pääkaupunki Prahaan. Lentoyhtiönä kotimainen Finnair.

Turkki

Loma Turkissa tarjoaa edullista lomanviettoa ja ripauksen itämaista eksotiikkaa. Turkki on monien mahdollisuuksien maa, haetpa sitten lomaltasi aktiivisia harrastusmahdollisuuksia, kulttuurikokemuksia tai vain rentoa joutenoloa kirkkaan meriveden reunustamalla valkoisella hiekkarannalla.

MatkaVekan kaupunkilomat

Kaupunkilomia moneen makuun
Lento+hotelli -lomapaketit. Valitse itse matkasi kesto, lähtöpäivä ja hotelli, loma juuri siten ja silloin kuin se sinulle parhaiten sopii. Oaan kaupunkilomista voit yhdistää myös rantaloman.

AmsterdamAteena + PeloponnesosBarcelonaBerliiniBudapestDubaiDublinDubrovnikin rannikkoIstanbulKööpenhaminaLissabon + Estorilin rannikkoLontooMadridMilanoNizzaOsloPariisiPrahaRiikaRoomaSplit ja ympäristöVenetsiaWienVilna

Espanjan lomasaaret

MallorcaKanariansaaret