MatkaVekan kohde Arabiemiirikunnat


KOTI-KENTÄT
Helsinki
Joensuu
Jyväskylä
Kajaani
Kemi-Tornio
Kokkola-Pietarsaari
Kuopio
Kuusamo
Lappeen-ranta
Oulu
Pori
Rovaniemi
Savonlinna
Seinäjoki
Vaasa

Lomakohteena Arabiemiirikunnat

MatkaVekan lomakohde - Arabiemiirikunnat

Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, kuten virallinen nimi kuuluu, tarjoaa lomailijalle runsain mitoin mahdollisuuksia, sekä ylelliseen kaupunkilomailuun Dubaissa, että rantalomailuun yhdessä arabiemiirikuntien seitsemästä emiraatista, aurinkovarmassa Ras Al Khaimahissa.

Matkakohteena Arabiemiirikunnat

Lomat Dubaissa. Vietä ylivertainen loma kaupungissa, joka kimaltelee täynnä ihmeitä. Dubain kaupunkilomalla megakeskukset, superautot, huvipuistot ja rannat tarjoavat viihdettä päiviin.

Dubain ihmeitä

Vai kokisitko ainutlaatuisen Aavikkosafari -elämyksen Dubaissa?
Valinnanvaraa kulkupeleissä löytyy: maastureita, mönkijöitä, moottoripyöriä ja tietenkin kameleita. Myös laskettelulautoja jyrkille dyynirinteille on tarjolla.


Aavikkosafari Dubaissa

Tutustu Dubain tarjontaan ja varaa matka »Toinen MatkaVekan lomakohde Arabiemiraateissa on mahtavan rantaloman tarjoava Ras Al Khaimah

Luvassa on unohtumattomia lomaelämyksiä kristallinkirkkaan Persianlahden ihanteellisessa ilmastossa, huipputasoisia hotelleja ja aktiivilomailijalle runsain mitoin vesiurheilu vaihtoehtoja tai golfia sitä harrastaville.

All-Inclusive hotelli Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort

Katso Ras Al Khaimah vaihtoehdot ja varaa matka »

Lomakohteet saattavat vaihtua, uusia tulee ja joitakin saattaa poistua valikoimasta, mutta täältä näet aina kaikki tämän hetken kohteet