MatkaVekan kohde Espanja


KOTI-KENTÄT
Helsinki
Joensuu
Jyväskylä
Kajaani
Kemi-Tornio
Kokkola-Pietarsaari
Kuopio
Kuusamo
Lappeen-ranta
Oulu
Pori
Rovaniemi
Savonlinna
Seinäjoki
Vaasa

Lomakohteena Espanja

MatkaVekan lomakohde - Espanja

Espanja on vuosikymmeniä ollut suomalaisten ehdoton ykkös-lomakohde, jonne matkustaminen on nyt suositumpaa kuin koskaan aiemmin. Espanja tarjoaa aina jotakin uutta, varmasti myös vanhaa ja monille sen rentouttavalta lomalta haetun kotoisan tunteen.

MatkaVekan Espanjan lomakohteet ovat manner-Espanjan kaupunkikohteet Madrid ja Barcelona, Aurinkorannikko, itärannikon Costa Blanca, sekä saarilla Välimeren Mallorca ja ikisuosittu Atlantin helminauha Kanariansaaret.

Matkakohteena Espanja

Espanjan Costa Del Sol, Aurinkorannikko -nimellä tunnettu ja suomalaistenkin keskuudessa erittäin suosittu lomanvieton alue manner-Espanjan etelärannikolla. Costa del Solilla asuu runsaasti suomalaisia, joten monin paikoin saat palveluita ihan omalla äidinkielelläsi.

Costa del Sol - Aurinkorannikko

Lomakohteena Espanja

Lomakohteet Costa del Solilla

Benalmadena, vaikkakin suurin osa lomailijoista valitsee sen upeiden rantojen takia, sieltä löytyy kuitenkin runsain mitoin muutakin mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa koko perheen viihtyisälle ja rentouttavalle lomalle.
Estepona, pieni ja kodikas satamakaupunki jonka ylpeydenaihe on sen upea historiallinen kaupunginosa ja Espanjan itärannikon reunustama silmän kantamattomiin jatkuva valkohiekkainen ranta.
Fuengirola on yksi Costa del Solin eniten turisteja houkuttelevista matkailukohteita ja se on erityisesti lapsiperheiden suosiossa erinomaisten hiekkarantojen, runsaiden palvelujen ja monipuolisten aktiviteetti-mahdollisuuksien vuoksi.
Malaga, Andalusian alueen pääkaupunki.
Marbella on yksi Costa del Solin tunnetuimmista lomakohteista, jonka rannat, yökerhot ja ylellinen kokonaisuus ovat kuuluisia ympäri maailmaa.
Mijas, maailmankuulu valkoinen kaupunki on todellinen helmi Espanjan aurinkorannikolla. Vaikkakin kylä on rakennettu Andalusian vuorten rinteille, se on vain lyhyen ajomatkan päässä Fuengirolan rannoilta.
Torremolinos, Costa del Solille syntyneistä rantalomakohteista ensimmäinen tarjoaa auringonpaistetta yli 300 päivää vuodessa, sekä pitkän valkohiekkarannan lisäksi mainiot ostosmahdollisuudet sekä baareja, ravintoloita ja yökerhoja silmän kantamattomiin.

Tutustu Costa del Solin lomatarjontaan »


Costa Blanca

Costa Blanca, myös Valkoiseksi rannikoksi kutsuttu 200 kilometriä upeaa hiekkarantaa omaava, erityisesti englantilaisten turistien suosima alue Espanjan itärannikolla. Jokaiselle löytyy jotakin, joten Costa Blanca on myös ihanteellinen koko perheen lomakohde.

Omatoimikohde Costa Blanca

Lomakohteet Costa Blancalla

Albir, etenkin pohjoismaalaisten suosima kesäkaupunki, joka lapsiystävällisenä sopii hyvin koko perheelle vauvasta vaariin.
Alicante, Costa Blancan keskivaiheilla sijaitseva Alicante elää ympäri vuoden ja on kesällä myös vilkas lomakaupunki hiekkarantansa ja jahtisatamansa ansiosta.
Benidorm, on kuuluisa kattavista palveluistaan kuten erinomaisista ravintoloistaan, eloisista ostoskaduistaan, vilkkaasta viihde-elämästään, monipuolisista teemapuistoistaan sekä upeista ja hyvin hoidetuista rannoistaan.
Calpe on viihtyisä pikkukaupunki, jossa koet aitoa espanjalaista tunnelmaa. Vanhankaupungin historiallinen keskusta on hyvin säilynyt ja todella tunnelmallinen. Ympärilläsi on upeaa luontoa ja kauniita hiekkarantoja sekä monipuoliset palvelut.

Omatoiminen matkakohde

Matkavekan valikoimassa Costa Blancaan on lento+hotelli-paketteja. Matkat ovat omatoimisia, eli suomenkielisiä opaspalveluja ei ole saatavilla. Lähtöpäivän ja matkasi keston päätät itse.

Tutustu Costa Blancan lomatarjontaan »


Costa de Almeria

Costa de Almeria Andalusian kaakkoiskulmassa Sierra Nevadan vuorten ja Välimeren välissä on kohde josta löydät rentouttavia ja kiireettömiä lomakeitaita, perinteisiä kalkittuja kyliä ja lähes koskemattomia rantoja.

Costa de Almeria

Lomakohteet Costa de Almeriassa

Aguadulce
Roquetas de Mar

Tutustu Costa de Almeriaan »


Lisää Espanjan kohteita

Madrid ja BarcelonaMallorcaKanariansaaret

Lomakohteet saattavat vaihtua, uusia tulee ja joitakin saattaa poistua valikoimasta, mutta täältä näet aina kaikki tämän hetken kohteet