Lomakohteena Mallorca


KOTI-KENTÄT
Helsinki
Joensuu
Jyväskylä
Kajaani
Kemi-Tornio
Kokkola-Pietarsaari
Kuopio
Kuusamo
Lappeen-ranta
Oulu
Pori
Rovaniemi
Savonlinna
Seinäjoki
Vaasa
« Espanja
Mallorcan lomasaari Välimerellä

MatkaVekan lomakohde - Mallorca, Espanja

Rantalomat Mallorcalla

Mallorca - Espanjan lomaparatiisi keskellä turkoosinsinistä Välimerta. Mallorcan upeat kultahiekkaiset rannat, mahtavat vuoristomaisemat ja kiihkeän ylellinen yöelämä, eivät jätä ketään kylmäksi.

Mallorcalla on tarjota jokaiselle jotakin, matkustit sitten yksin, kaksin, perhelomalle lasten tai sukulaisten kanssa, Mallorcalta löytyy kaikkea jokaisen makuun ja tarpeisiin.

Hotellit Mallorcalla ovat yleisesti ottaen mukavia hotelleja, kullekin matkaajalle makunsa mukaan ja tekemistä Mallorcan paratiisisaarella riittää aikaisesta aamusta aina myöhäiseen aamuyöhön asti.

Palma de Mallorca - Palman kaupunki

Palma de Mallorca, Espanjalle kuuluvan Mallorcan saaren pääkaupunki on ihanteellinen paikka lomalle, oletpa sitten rantalomailija, aktiivimatkaaja tai olet kiinnostunut taiteesta ja paikallisesta historiasta, Palman Kaupungista löydät sen kaiken ja paljon muuta.

Mallorca on valmis toivottamaan sinut tervetulleeksi 365 päivää vuodessa ja Palma de Mallorcan loma tekee rentoutumisen helppoksi.

Mallorcan pääkaupunki Palma

Valitse lomakohteeksi Palma de Mallorca »


Alcudia

xxxxx

Ilmakuva Alcudiasta

Alcudian huikean pitkä lumivalkoisen hiekan uimaranta on vailla vertaa.

Alcudia Beach uimarantaa

Varaa rantaloma Alcudiassa »

Lomakohteet saattavat vaihtua, uusia tulee ja joitakin saattaa poistua valikoimasta, mutta täältä näet aina kaikki tämän hetken kohteet