Makujakauppa, keittiö- ja leivontatarvikkeisiin sekä designtuotteisiin erikoistunut verkkokauppa

Makujakauppa

Laita kerralla keittiö ja koko ruokailusysteemi uuteen uskoon, hanki huipputarvikkeet Makujakaupasta!

Makujakauppa logo

Makujakaupasta löydät tunnetut tuotemerkit, nopeasti, ja edullisesti. Makujakaupasta löytyvät kotimaiset ja ulkomaiset huippumerkit keittiöön ja kattaukseen, mutta myös arkeen sopivat perusmerkit edullisin hinnoin. Tuotteita löytyy niin vaativalle kuin arkikokkaajallekin.

Makujakauppa tarjoaa:

Kattilat & Paistinpannut osasto tarjoaa laadukkaat kattilat, paistinpannut, savipadat ja wokkipannut. Myös klassisia valurautapannuja ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kattiloita on monenlaisia.

Kattiloita ja paistinpannuja
.

Keittiötarvikkeet osaston valikoima on laadukkaita leikkuulautoja, tyylikkäitä keittiöpyyhkeitä, erikokoisia kauhoja, paistinlastoja ja paljon muita tarvikkeita keittiöön, niin kotikokkien kuin ammattilaistenkin tarpeisiin.

Keittiötarvikkeita
.

Keittiökoneet sivulta löytyy monitoimikonetta, sähkövatkainta, leivänpaahdinta tai kahvimyllyä ja paljon muita kodinkoneita

Keittiökoneita
.

Keittiöveitset: kokkiveitset, kuorimaveitset tai leipäveitset. Myös klassiset teräsveitset, keraamiset veitset kuin myös japanilaiset veitset eurooppalaisella hionnalla. Veitsiä puu-, teräs-, ja muovikahvoilla ja lisäksi laaja valikoima erilaisia veitsitarvikkeita, kuten veitsenteroittimia, veitsitukkeja ja magneettilistoja.

Keittiöveitsiä
.

Tarjoilu ja Kattaus valikoimista kauniit lautaset, lasit, mukit, aterimet, vaasit ja karahvit. Hyvien juomien ystäville myös laaja valikoima baari- ja viinitarvikkeita, erilaisia kannuja, karahveja ja termospulloja.

Tarjoilu ja kattaus
.

Leivontatarvikkeet, käytännöllisiä leipävuokia, nostatuskoreja, kaulimia, kakkuvuokia, sekoituskulhoja, leivinkiviä ja paljon muita leivontatarvikkeita. Valikoimasta löytyy myös erikoisemmat leivontatarvikkeet kuten pursottimet, pursottimien suuttimet ja leivontamuotit persoonalliseen koristeluun.

Leivontatarvikkeita
.

Laita ruokailupuoli kerralla kuntoon »

Lomat ja lennot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *